Monday, 28 February 2011

ApE eKk bEzA aNtaRA piCt2 dIbAwAh niH???

Haaa...ape korang seme nampak kat pict ni..nyuam-nyuammm
             


dan yang inie..ape bezenye...hihihihi...due0due rase sedap..besor tuh ayam die.rase nak g lagi r petang ni..hihihi






Ape ek..huhuhu...hari pe ntah petang tuh...cheqlong n cHik U gie mam nie..sedap..pe2 pn cheqlong rase dah ramai yang gie mam nih kat presint 9 tuh...huhuhu..tapi klu korang gie sini..beli 1 je yang ade ayam da xhabis nak makan..tap tak tau r kalau yang jenis makan manyak..huhuhuhu.. pepun yang pnting kite mam sedap n kenyang elok je kn...ke gane....huhuhuhuhu.. :p

#####sUka taK eNtRy iNi? kLik r LIKE!!* hAA!!! jAnGaN LuPa kLiK "PENGIKUT" dUlU SeBeLuM bErEdAr 'n beLek-beLek La IkLaN-IkLaN yG aDe..hihihi :) niCe R..tQ!!#####

Tuesday, 22 February 2011

MuLiAnYa sEoRaNg gUArd SaNdArAn...hAhAhA

Ape ek..huhuhu..Hari nie tak gopoh-gopoh sangat pagi tadi coz semalam dah siap gosok2 baju dan buat pe2 yang patut untuk bawak gie kerja pagi nie.so awal2 pagi lagi ler turun dari umah gie persint 18 untuk ambil my chik U..Lepas chik U naik je kerete..pe lagi..gerak r g keje..punya lah jem je tiap2 hari depan skolah tu..nak buat camane dah 1 tu je jalan nk kuo dari ctu..

Tengah2 duk jem2.. ternampak r 2 sahabat nih..seorang tu pakai baju guard dan seorang lagi tak pun, duk melambai-lambai myb kawal lalulintas situ kut..eeee...kalau la takde mreke2 ni...camane la dak2 sekolah yang kcik2 tu nak melintas jalan dalam keadaan jalan yang sesak ngan kerete2 tuh..ape akan jadi agaknyakan..mulia sungguh kerja mereka walaupun hnya sebagai seorang guard dan  guard sandaran je..huhuhuhu...iaitu member guard tu le kut...Dapat pahala mreke2 tu kn pagi2 hari...

Ape2 pun TAHNIAH untuk gurd2 kat situ..coz tanpa mreke2 nih..camane r agaknye dan ape akan jadi agaknya depan skolah tu kannn..

k ler...papaye.. :p


#####sUka taK eNtRy iNi? kLik r LIKE!!* hAA!!! jAnGaN LuPa kLiK "PENGIKUT" dUlU SeBeLuM bErEdAr 'n beLek-beLek La IkLaN-IkLaN yG aDe..hihihi :) niCe R..tQ!!#####

Thursday, 17 February 2011

hAhAhA..nTaH pE-pE CHeqloNg NiH tEtIbE Je wAt bLoG NIH...nGiGaU La Tu..

"hAHAHA..Assalamualaikum member-member, hari ni xde ape yang nak cheqlong ceritakan coz hari ni first day cheqlong duduk godek-godek blog ni...blog ni cheqlong suke-suke je buat coz bowing-bowing xde kerje kat pejabat, so ade gak benda yang nak dibuatkan..huhuhuhu


huhuhu...nie r cheqlong fwentz-fwentz.pic ni time fmlyday jbatan.lpe da katne.:p




nie r ksyangan cheqlong dulu kni n slamenye..xde dak nih...ptah kaki r nk g memane




#####sUka taK eNtRy iNi? kLik r LIKE!!* hAA!!! jAnGaN LuPa kLiK "PENGIKUT" dUlU SeBeLuM bErEdAr 'n beLek-beLek La IkLaN-IkLaN yG aDe..hihihi :) niCe R..tQ!!#####