Thursday, 9 June 2011

hAhH...aDiK dA KaHwiN??? aBgNyE biLe LaGi???

Balik kampung bulan 3 lepas...adik pempuan cheqlong da slamat tawin da...Alhamdullillah seme ok2 aje..abag jugak yag kering time tuh...tapi takpe la adik pempuan sorang je...tapi tak banyak sagat la gambar yang dapat ambik coz cheqlong bukann de camera pun..cume copy2 yang kat fon sepupu je..

haa..nie seme my fmly duk gotong royong pe yang patut buat sebelum majlis,meriah..

tengok tu,belum ape-ape da nak bukak silat..ha jangan rapat...huhuhu

ni otai lame ngn ayam baru duk bincang strategi nk tarik khemah tuk makan..

ni r otai-otai tukang masak kawah line kg cheqlog,msti trangkat r sesape makan lauk pauk die oang ni msak

haa...sape leh teke ape dalam periuk tuh..de upah nih sape leh teke betul..

pnjam khidmat buruh binaan jap..huhu,ni anak buah la..

antara org-org kuat fmly cheqlong,adik spepupu adik2 cheqlong

hahhh..tegok ape tuh sdare-sdare..nak joint..msti tngok awek sweetz la tu kn.hehehe


#####sUka taK eNtRy iNi? kLik r LIKE!!* hAA!!! jAnGaN LuPa kLiK "PENGIKUT" dUlU SeBeLuM bErEdAr 'n beLek-beLek La IkLaN-IkLaN yG aDe..hihihi :) niCe R..tQ!!#####




No comments:

Post a Comment